Ράδιο Κόσμος Ζάντε . . . Αγαπητοί φίλοι και φίλες καλώς ήρθατε στο Radio Cosmos Zante , καλή ακρόαση καλή διασκέδαση και καλή διαμονή . Ράδιο Κόσμος Ζάντε που εκπέμπει από το 2011 και καινοτομεί παρέχοντας δύο μουσικά κανάλια , σήμερα η ομάδα του , πιο ώριμη από ποτέ , με υπερηφάνεια και αφοσίωση , αγωνίζεται για να φθάνουν στ ‘αυτιά σας οι ωραιότερες μουσικές. Εκτός από τις μεγάλες και επιτυχημένες κυκλοφορίες όλων των ειδών ( House - EDM - Pop-Rnb ) φιλοξενούνται Dj sets αυστηρά επιλεγμένα επιτυχημένων disc jockeys της χώρας μας καθώς και του εξωτερικού . Ράδιο Κόσμος Ζάντε το ραδιόφωνο που δίνει ζωή στη μουσική , συντονίσου και άστο να παίζει ! ! !

www.radiocosmoszakynthos.gr

Γίνε Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Εκτός από το να είστε ακροατές του Ράδιο Δίφωνο , τώρα μπορείτε να κάνετε την δική σας ραδιοφωνική εκπομπή , από τον δικό σας υπολογιστή , με τις μουσικές που εσείς θέλετε , με την δική σας φωνή , σε όποιο σημείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού κι αν βρίσκεστε .

Radio Cosmos Zante


Επιλέξτε player και ακούστε μας
Greek  Player  live

Παίζει τώρα . . . στον Ράδιο Κόσμος Ζάντε

Φόρτωση ...
International  Player  live


ΑΚΟΥΣΤΕ  ΜΑΣ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΚΙΝΗΤΟ  🔊
  Top 10 Ξένα Τραγούδια


Radio Cosmos Zante
Οι μεγαλύτερες Ελληνικές και Ξένες Επιτυχίες Μέσα Από Το Radio Cosmos Zante ! ! Εδώ Ακούτε Ελληνικά Λαικά Τραγούδια 24ώρες Το 24ωρο ! ! Όλα τα νέα και οι εξελίξεις από το χώρο της ελληνικής μουσικής , νέες κυκλοφορίες . Καθημερινά Όλα τα νέα για τη μουσική από την Ελλάδα Μέσα Από Το Radio Cosmos Zante !Player  🔊

  Listen   Players  🔊
  www.kratisinow.gr  www.zakynthos.online

Συνεργαζόμενα Portal

Ακολουθήστε μας για ενημέρωση


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Έχετε συνδεθεί στην σελίδα πριν :

 Δευτερόλεπτα .